Diari Més

Medi Ambient

Tarragona acollirà un col·loqui internacional sobre el canvi climàtic

El col·loqui serà des de la perspectiva jurídica i se celebrarà dijous i divendres a la Facultat de Ciències Jurídiques de la URV

La URV, la quarta universitat espanyola millor valorada pel U-Ranking

La URV, la quarta universitat espanyola millor valorada pel U-RankingAnna Ferran

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Tarragonaacollirà un col·loqui internacional de dret ambiental sobre el canvi climàtic que reunirà setanta experts mundials, informa la Universitat Rovira i Virgili (URV). El col·loqui se centra en el canvi climàtic des de la perspectiva jurídica i se celebrarà demà i divendres a la Facultat de Ciències Jurídiques de la URV. Tractarà sobre litigis i polítiques climàtiques, canvi climàtic i biodiversitat, respostes interdisciplinàries al canvi climàtic, desenvolupament sostenible i seguretat.

Durant dos dies, els investigadors en formació de la URV i d'altres universitats de l'Estat i d'Europa debatran els treballs que estan fent sobre canvi climàtic en clau de justícia. Les ponències centrals van a càrrec d'experts com Carmen González, catedràtica de Dret la Universitat de Seattle i professora de Responsabilitat Civil, Dret Ambiental i Dret Comercial Internacional en aquesta universitat americana.

També destaca Duncan French degà de la Facultat de Dret de Lincoln i catedràtic de Dret Internacional, referent en Dret Ambiental Internacional i les implicacions legals internacionals de desenvolupament sostenible. El segon col·loqui internacional de Dret Ambiental deTarragonaestà organitzat conjuntament pel Centre d'Estudis de Dret Ambiental deTarragona(CEDAT-URV) i l'Associació d'Alumnes i Exalumnes de Dret Ambiental deTarragona(AAEDAT).

El CEDAT té com a objectiu generar i socialitzar el coneixement en el camp de la legislació ambiental i s'ha convertit en un punt de referència d'aquesta disciplina a Espanya i Europa.

L'AAEDAT és una associació fundada el 2009 per alumnes i exalumnes del Màster en Dret Ambiental a la URV que organitza activitats dins de la comunitat universitària per promoure els valors ambientals i socials i crear espais per al debat.

tracking