Diari Més

Investiguen els responsables d'un club de cànnabis per vendre-hi droga al detall

La Guàrdia Civil hi va localitzar estris de pesatge i distribució, així com marihuana valorada en més de 1.600 euros

El club estava ubicat al carrer Reina Maria Cristina de Tarragona.

Investiguen els responsables d'un club de cànnabis per vendre-hi droga al detallGoogle Maps

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El jutjat d’instrucció número 1 de Tarragona investiga quatre responsables de l’Associació Diògenes Smoking Club de Tarragona per, presumptament, vendre droga al detall des del local de l’entitat sota l’aparença d’una associació de fumadors. Els fets es remunten al novembre del 2015 quan, en una entrada i registre a l’establiment, agents de la Guàrdia Civil van intervenir droga per valor de més de 1.600 euros i instruments per al seu pesatge i distribució. Segons ha informat el TSJC, un cop finalitzades les diligències d’investigació, el magistrat ha dictat l’obertura d’un procediment abreujat com a pas previ a l’obertura de judici.

Segons la resolució, el president de l’entitat, Antoni Maria A., en col·laboració amb un dels secretaris, Antoni S., utilitzaven el local ubicat al número 41 del carrer Reina Maria Cristina de Tarragona «per realitzar una activitat de venda de substàncies estupefaents sota l’aparença d’una associació de fumadors». L’Associació Diògenes Smoking Club va ser constituïda el setembre de 2013 i va quedar inscrita al registre d’associacions de la Generalitat el setembre de 2015.

El jutge sospita que el president emmagatzemava i distribuïa les substàncies al local mitjançant la venda al detall, és a dir, «distribuint petites quantitats directament al consumidor final». Un altre dels investigats, Jaume R., era l’encarregat de vendre la droga i de controlar l’accés dels membres de l’associació. El quart investigat és un altre dels secretaris de l’associació, Arpad S.

El 12 de novembre de 2015, la Guàrdia Civil va registrar el local amb autorització del jutge i hi va intervenir estris per al pesatge i distribució de la droga, així com marihuana per valor de més de 1.600 euros. Posteriorment, la Guàrdia Urbana va precintar el local de l’entitat.

tracking