Diari Més

Solidaritat

Tarragona torna a caminar per lluitar contra el Parkinson

La 8ª edició de la caminada popular ‘Run for Parkinson’ tindrà lloc el proper diumenge 14 de maig

Sensibilitzar i informar a la societat del dia a dia d'un malalt de Parkinson. Aquest era l'objectiu principal de la setena edició de la caminada Run for Parkinson, que va organitzar ahir l'Associació Parkinson de les comarques de Tarragona.

Run for ParkinsonCarla Pomerol

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La caminada popular Run for Parkinson arriba a la seva 8ª edició el proper diumenge 14 de maig per seguir lluitant contra aquesta malaltia. L’activitat, que combina l’esport amb la solidaritat envers l’Associació de Parkinson de les Comarques de Tarragona, sortirà a les 10 del matí del Parc Francolí i arribarà fins la vil·la romana de Centcelles. Allà els participants podran fer una visita turística gràcies a al col·laboració del Museu Nacional Arqueològic de Tarragona. L’arribada es preveu al mateix parc Francolí i el recorregut consta d’uns 10 quilòmetres. El donatiu col·laboració és de 5 euros i enguany s'espera superar els més de 300 participants.

La consellera d'Esports de l'Ajuntament de Tarragona, Elisa Vedrina, ha remarcat que la caminada comptarà com cada any amb l'Àrea d'Esports del consistori i ha animat la població a que col·labori activament amb aquesta causa. Per la seva banda, la presidenta de l'Associació de Parkinson de les Comarques de Tarragona, Montse Dalmau, ha recordat que els objectius de la caminada son «donar a conèixer la malaltia de Parkinson i sensibilitzar el conjunt de la societat sobre la necessitat de participar en el desenvolupament de polítiques de suport dels afectats i les seves famílies».

La caminada també compta amb el suport de Gelsto, la Fundació Onada i Creu Roja.

tracking