Diari Més

Polèmica

Alejandro Fernández ironitza al Facebook sobre la seva «sodomització» en el cartell d'Arran

El portaveu del PP al Parlament afirma que, «veurem en un cartell sodomitzat per un alcalde socialista, encara que sigui amic meu, em desperta sensacions contradictòries»

Missatge d'Alejandro Fernández sobre els polémics cartells d'Arran.

Alejandro Fernández ironitza al Facebook sobre la seva «sodomització» en el cartell d'ArranFacebook

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El portaveu del PP alParlamentde Catalunya i exregidor de l'Ajuntament deTarragona,AlejandroFernández finalment sí que ha decidit mostrar la seva opinió sobre els polèmics cartells del col·lectiu Arran de Tarragona.

Malgrat que en una primera instància havia manifestat la seva intenció de no entrar a valorar la campanya dels joves de la CUP, ha aprofitat el seu mur personal al Facebook per a fer un comentari en el qual utilitza el sarcasme.

En primer lloc considera que la campanya d'arran no és 'transgressora', perquè ho són les que comporten risc i perill «com ara atacar aMaduroo caricaturitzar a l'ISIS» assenyala el polític. En canvi, afegeix, ficar-se amb el «pobre Sant Magí» o amb l'alcaldeBallesteros, «l'home més pacífic i tranquil que conec», no té res de transgressor.

Finalment empra la ironia per a cloure la resposta: «En el meu cas, reconec que veure'm en un cartell sodomitzat per un alcalde socialista, encara que sigui el meu amic, provoca en mi sensacions contradictòries... ja posats podrien haver invertit l'ordre dels factors».

tracking