Diari Més

Infraestructures

El Senat insta a reformar les incorporacions i sortides de l'A7 a Tarragona

Aquests trams suposen un perill per a la integritat dels conductors perquè són, a la vegada, incorporació i sortida

La sortida des de l'Avinguda Catalunya cap a l'A7 és una de les que s'hauria d'allargar.

El Senat insta a reformar les incorporacions i sortides de l'A7 a TarragonaGoogle Maps

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Comissió de Foment del Senat ha aprovat, aquest dimecres i per unanimitat, una moció en la qual insta el Govern central a modificar les incorporacions i les sortides de l'A7 al seu pas perTarragona.

A proposta d'ERC, i amb el suport de la resta de grups, la comissió ha acordat emplaçar l'Executiu a modificar les sortides i les incorporacions situades als quilòmetres 1.162 i 1.164, allargant-les, com a mínim, 125 metres, com marca la normativa per a velocitats de 100 quilòmetres per hora.

Segons l'exposició de motius, aquests trams suposen un seriós perill per a la integritat dels conductors perquè són, a la vegada, incorporació i sortida, de manera que els que pretenen entrar han de compartir via amb els que volen sortir.

Per la seva densitat de trànsit, amb nombrosos vehicles pesants, i pel seu caràcter de circumval·lació urbana, la moció considera necessari dotar aquesta via de més seguretat i prolongar les incorporacions i les sortides fins a una longitud de 125 metres.

L'A7 suporta un trànsit de 50.000 vehicles diaris i connecta els diferents barris de la ciutat amb el centre i amb el polígon químic més important del sud d'Europa.

tracking