Diari Més

Cultura

El Minipop és reconegut com un dels millors festivals d'Europa

Un jurat internacional li ha atorgat el segell de qualitat EFFE

El jurat considera el Minipop una iniciativa «divertida i inclusiva» per als més petits i les seves famílies.

El Minipop és reconegut com un dels millors festivals d'EuropaRosa Rovira | Cedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El jurat internacional de la plataforma europea Europe for Festivals, Festivals for Europe ha atorgat el segell de qualitat EFFE al Festival Minipop. Es tracta d’una iniciativa de la European Festivals Association que reconeix els millors festivals d’Europa. El jurat ha considerat que «el Minipop és una iniciativa divertida i inclusiva que a partir de la música inclou moltes altres propostes per una experiència positiva amb l’art i la cultura pels més petits i les seves famílies».

L’obtenció d’aquest segell significa la incorporació del festival tarragoní a pàgina web de la plataforma EFFE, que ajudarà al Minipop a donar-se a conèixer a nivell europeu. L’objectiu del segell és donar visibilitat als festivals culturals de qualitat compromesos amb l’art que tenen una projecció nacional i internacional i alhora estan integrats en la comunitat local.

El Festival Deltebre Dansa també rep el segell de qualitat EFFE

La plataforma europea també ha atorgat el segell de qualitat EFFE al Festival Deltebre Dansa, amb el qual ja havia estat reconegut des del 2015. El jurat ha definit aquest festival com «un projecte de dansa totalment necessari» i ha valorat l’alt compromís artístic, el compromís amb les activitats d’iniciació per a la comunitat i la seva projecció internacional, a més de la gran qualitat de l’equip docent. Cal dir que aquest 2017 la plataforma EFFE ha distingit festivals de 39 països.

tracking