Diari Més

Successos

Un agent fora de servei enxampa una persona forçant un vehicle al centre de Tarragona

Durant aquest cap de setmana s'han produït dos detencions més per robatori a l'interior de vehicle i una per robatori amb violència

Imatge d'arxiu d'un cotxe de la Guàrdia Urbana de Tarragona.

Detingut després de ser enxampat injectant-se cocaïna al centre de TarragonaDiari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un agent fora de servei va enxampar in fraganti, ahir diumenge 7 de maig, una persona que estava forçant la porta d’un vehicle estacionat a un pàrquing de zona blava del centre de la ciutat. L’home va alertar dels fets a la Guàrdia Urbana i va donar una descripció del presumpte autor del robatori.

La Guàrdia Urbana es va desplaçar fins el lloc indicat, on van trobar una persona davant el vehicle que coincidia amb la descripció facilitada. Els agents també van veure diverses eines que havia utilitzat per forçar el vehicle i sang a les mans de l’individu, que presumptament s’havia ferit en forçar el vehicle. Davant les proves els agents van detenir l’individu com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb força a interior de vehicle, tot i que l’home va negar els fets.

Dos detinguts per robatori a l’interior d’un vehicle i un per robatori amb violència

La Guàrdia Urbana va detenir, la matinada de dissabte 6 de maig, dos joves per un delicte de robatori a l’interior d’un vehicle. Els agents patrullaven pel centre de Tarragona quan van veure quatre joves, dos d’ells a l’interior d’un vehicle, que s’intentaven amagar en veure’ls. Els agents van acostar-s’hi per identificar-los i demanar la propietat del vehicle, que van veure que era d’una altra persona. Els agents van veure que una de les finestres estava forçada i l’interior estava desordenat, a més d’haver-hi diversos objectes fora del vehicle. Els policies van registrar els dos nois i els van trobar dos telèfons mòbils robats, motiu pel qual se’ls va detenir.

Per altra banda, la Guàrdia Urbana va detenir, el divendres 5 de maig, un individu pel robatori d’un mòbil amb violència. Un ciutadà va alertar als agents que havia vist al Parc Francolí el presumpte lladre, la descripció del qual coincidia amb la feta en una denuncia a la comissaria.

tracking