Diari Més

Concurs de Focs

La valenciana Turis obrirà el Concurs de Focs de Tarragona 2017

El certamen se celebrarà entre els dies 28 de juny i 1 de juliol i participaran tres empreses espanyoles i una italiana

Una de les imatges de l'exposició

La valenciana Turis obrirà el Concurs de Focs de Tarragona 2017Jordi Brú Martorell

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La27aedició del Concurs Internacional de Focs Artificials Ciutat de Tarragona, que enguany se celebrarà els dies 28, 29, 30 de juny i 1 de juliol comptarà amb la participació dePirotecniaMartarelloS.R.L. d'ArquaPolesine, Itàlia;HermanosFerrándezdeBeniel,Murcia;PirotecniaTuris, València iPirotecniaAccitanaMariaAngustiasSL, de Guadix, Granada.

Aquest dimecres s'ha realitzat el sorteig de l'ordre d'actuació, que ha quedat establertdela següent manera:

• Dimecres 28 de junyPirotecniaTuris

• Dijous 29 de junyPirotecniaHermanosFerrández

• Divendres 30 junyPirotecniaMartarello

• Dissabte 1 de juliolPirotecniaAccitanaMaríaAngústias

Com ja va passar l'edició anterior,TAC12oferirà en directe totes les jornades del Concurs. Les retransmissions decaràcterdivulgatiu comptaran tant amb la veu dels especialistes com del públic que es desplaçafins ala platja del Miracle per contemplar els espectacles des de primera línia.

D'altra banda, coincidint amb la celebració del certamen, l'Espai Turisme, al carrer Major, acollirà l'exposició 'Els focs des de dins', del fotògraf Jordi Brú Martorell.

'Els focs des de dins' pretén ser una visió diferent del Concurs Internacional de Focs Artificials Ciutat de Tarragona, acostant a l'espectador a aquells aspectes que no són tan visibles de la preparació i el desenvolupament del concurs.

tracking