Diari Més

Oci

La Bicicletada Popular i l'exhibició aèria ompliran Tarragona

Les acrobàcies aèries tindran lloc aquest dissabte a partir de les 12:30 hores i les bicicletes començaran a rodar el diumenge a les 10 hores

Primer pla dels avions de l'equip Bravo 3 Reposol, amb la ciutat de Tarragona com a fons.

La Bicicletada Popular i l'exhibició aèria ompliran Tarragona d'aficionatsCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La ciutat de Tarragona es tornarà a omplir d’esportistes aquest diumenge, amb motiu de la XXVII edició de la Bicicletada Popular. Com a prèvia, dissabte, a les 12:30 hores, l’equip Bravo 3 Repsol tornarà al cel de la platja del Miracle per fer una exhibició aèria, un espectacle que en els darrers anys atrau l’interès de milers de ciutadans que no es volen perdre les accions dels pilots.

La concentració dels participants en la Bicicletada Popular tindrà lloc a l’avinguda Vidal i Barraquer, on a les 10 hores es donarà la sortida. Les inscripcions es poder fer a les instal·lacions esportives municipals de Bonavista, Riuclar, Serrallo, Sant Pere i Sant Pau i Sant Salvador, a la línia de sortida i mitjançant el web www.bicicletadatarragona.cat. El tancament d’inscripcions en línia serà, aquest divendres, a les 23:59 hores, i presencialment demà, dissabte, a les 20 hores.

L’organització ha dissenyat dos circuits. El destinat a adults, de 17 quilòmetres, i un infantil, de 2,5 quilòmetres. El recorregut del primer dels circuits començarà a Vidal i Barraquer (davant de l’antiga Tabacalera), on estarà situada la sortida i l’arribada, per continuar per Torres Jordi, Passeig de la Independència, Pont Vell, Polígon Francolí, carretera de València, avinguda Roma, Marquès de Montoliu, Maria Cristina, Passeig Torroja, Camí de la Cuixa, Joan Fuster, Passeig Marítim, Moll de Costa, Pere Martell, Torres Jordi, Passeig de la Independència, Via Roma (lateral) i Vidal i Barraquer.

Un gran espectacle aeri

Els pilots de l’equip Bravo3 Repsol, Juan Velarde i Cástor Fantoba, posaran la seva rúbrica en el cel de Tarragona aquest dissabte. Velarde i Fantoba pilotaran avions propulsats per 400cv de potència, des dels quals realitzaran acrobàcies d’extrema dificultat a una velocitat de 380 quilòmetres a l’hora. L’equip Bravo3 Repsol volarà, per cinquè any consecutiu, sobre el litoral de Tarragona per protagonitzar una nova exhibició aèria que s’iniciarà a les 12:30 hores. Els pilots exhibiran tota la seva habilitat i tècnica en un espectacle carregat de figures.

tracking