Diari Més

Nástic - Reus: el derbi

El Nàstic s'emporta el derbi del futbolí humà

El Nàstic ha programat diverses activitats per amenitzar la disputa del partit de dilluns

Els polítics participants en el partit de futbolí humà.

El Nàstic s'emporta el derbi del futbolí humàNàstic

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Rambla Nova de Tarragona ha estat l'escenari del primer derbi de la temporada a Tarragona entre el Nàstic i el Reus. Com a preàmbul del qual han de disputar dilluns 1 de maig els primers equips dels dos clubs, han estat polítics tarragonins i reusencs els que han 'saltat' al camp.

Ha estat dins els actes que el club grana ha organitzat per donar caliu a la disputa del derbi. Al voltant de les dues del migdia, polítics de diverses formacions polítiques de Tarragona i Reus han participat en la disputa del derbi en format 'futbolí humà' dins un camp inflable.

D'entrada els tarragonins, degudament uniformats amb samarretes vermelles ja han guanyat la partida de l'equipació als reusencs, més aviat, estèticament 'descontrolats'. I en el terreny de joc finalment un 4 - 1 que ha donat la victòria als representants tarragonins.

El president del club grana, Josep Maria Andreu també ha participat en el partit, que prèviament havia viscut la roda de premsa de l'entrenador grana, feta també des de l'escenari habilitat a la rambla Nova. Mossa i Reina han estat els jugadors que han compartit espai amb elsaficionats, als quals ens han signat autògrafs i samarretes.

Les activitats han arrencat a les deu del matí, i finalitzaran a les set de la tarda, de forma ininterrompuda, davant de les Teresianes.

tracking