Diari Més

Empreses

Covestro acorda amb l'IQS contractar enginyers recentment titulats

Estudiants de diversos màsters signaran un primer contracte laboral d’un any de durada

Andrea Firenze i Pedro Rebull signen l'acord entre les dues parts.

Covestro acorda amb l'IQS contractar enginyers recentment titulatsCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

IQS, centre universitari de referència en formació cientificotècnica i Management, i Covestro, una de les majors companyies de polímers del món centrada en el desenvolupament de materials d’altes prestacions i solucions innovadores per a indústries clau, han arribat a un acord de col·laboració per complementar la formació dels graduats, aportant-los una experiència professional industrial. Ambdues entitats han creat el Programa d’Intensificació Professional IQS-Covestro (PIP). A través d’aquest pla, alumnes recentment titulats dels màsters d’Enginyeria Química, de Ciència i Enginyeria de Materials i d’Enginyeria Industrial, seran contractats per realitzar una estada professional en les plantes productives de Covestro a Espanya i Alemanya.

Destinat a joves professionals

«El Programa està enfocat a joves professionals compromesos i responsables que estiguin interessats a desenvolupar la seva carrera professional en una empresa multinacional industrial», va assegurar ahir el director general de IQS, Pedro Regull. Per la seva banda, Andrea Firenze, director general de Covestro a Espanya, va firmar que «des de Covestro sempre hem apostat pel desenvolupament de joves talents». «A través d’aquest nou programa, volem potenciar la formació professional dels recentment titulats», va afegir.

Els participants viuran al llarg d’un any l’entorn de treball d’una empresa multinacional industrial, on desenvoluparan les seves habilitats en gestió, lideratge, treball en equip i autoaprenentatge. El Programa es dividirà en dues parts: sis mesos a Espanya i sis mesos a Alemanya.

En una primera etapa, els graduats exerciran la seva activitat en un centre espanyol durant sis mesos, en una unitat de producció o en els departaments de gestió. Finalitzada aquesta primera etapa, s’iniciarà la segona consistent en sis mesos de treball en una de les plantes alemanyes de l’empresa. Seguint el mateix procediment, els participants podran conèixer i desenvolupar la seva activitat en aquest país.

tracking