Diari Més

Educació

Cinc centres de Tarragona faran les classes d'Educació Física al carrer aquest dimarts

Es dirigiran a espais com la Part Alta, l'Arrabassada o el Camp de Mart

La reforma integral del parc Saavedra ja s'ha posat en marxa.

El Parc Saavedra comptarà amb nous jocs, més llum i una tanca per preservar el recinteAjuntament de Tarragona

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Alumnes de l’escola Mare Nostrum, Saavedra, IES Tarragona, Sant Domènec de Guzman i l’Estela realitzaran durant el dia d’avui les classes d'Educació Física al carrer. En el marc del Dia Mundial de l’Educació Física al Carrer, iniciativa del professor asturià Fran Flórez sorgida l’any 2011, aquests cinc centres han decidit participar per «fomentar l’esport i a més fer-ho a l’aire lliure», segons expressaven fonts de tots cinc centres.

L’escola Mare Nostrum es dirigirà a la platja de l’Arrabassada amb els alumnes de tercer de primària. Els alumnes del Saavedra, en canvi, es dividiran entre el Camp de Mart, el parc Saavedra i la Part Alta, on hi faran un circuït d’orientació. D’altra banda, els alumnes de les Dominiques es dirigiran a la plaça Cronista Sessé. Pel que fa als alumnes de l’Estela, practicaran esport a la plaça de les Amèriques de Sant Pere i Sant Pau, en una sessió d’aproximadament una hora i que comptarà amb la participació de vint-i-cinc alumnes, dirigits pel professor Kiko Algar Blanco.

El mateix Algar informava a aquest mitjà que «és molt important una jornada així perquè sortirem al carrer a fer esport, el fomentarem, i a més la gent podrà veure que tothom és capaç de practicar l’educació física». Algar afegia que «dividirem la sessió en tres activitats, dedicades a jocs amb pilota, a la pràctica de la petanca i a jocs d’habilitat», tot després «d’una sessió destiraments prèvia que realitzarem tots els alumnes conjuntament».

tracking