Diari Més

Els voluntaris de Tarragona 2018 rebran de la Generalitat formació sobre diversitat religiosa

La Direcció general d’Afers Religiosos també assessorarà els Jocs sobre la creació d'espais interconfessionals i el disseny de menús específics

Imatge de la signatura del conveni entre la Generalitat i la Fundació dels Jocs.

Els voluntaris de Tarragona 2018 rebran de la Generalitat formació sobre diversitat religiosaGeneralitat de Catalunya

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La consellera de Governació, Administracions Públiques i Habitatge,Meritxell Borràs,i l’alcalde de Tarragona i president de la Fundació Tarragona 2017,Josep Fèlix Ballesteros, han signat aquest dilluns un conveni de col·laboració en matèria de diversitat religiosa en el marc dels XVIII Jocs Mediterranis.

Amb aquest conveni la Direcció general d’Afers Religiosos prestarà el seu assessorament a la Fundació Tarragona 2017 en els aspectes més sensibles des del punt de vista religiós, com ara la configuració d’espais interconfessionals o el disseny de menús respectuosos amb els preceptes religiosos de les diferents comunitats.

Al mateix temps,la Generalitat també oferirà formació bàsica sobre diversitat religiosa als integrants de l’organització dels XVIII Jocs Mediterranis i aportarà informació sobre els centres de culte existents a la ciutat de Tarragona i a d’altres poblacions catalanes, als quals podran acudir els participants als Jocs a fer-hi les seves pràctiques.

L'alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, recordava que els Jocs Mediterranis «seran un esdeveniment internacional on vindran 4.000 esportistes de 26 nacionalitats diferents i múltiples creences. Treballem intensament perquè tota la família esportiva se senti acollida, respectant els sentiments religiosos i les creences culturals de tothom».

tracking