Diari Més

Societat

El PDECAT demana la Creu de Sant Jordi per a Jaume Marí

Abelló afirma que el director de La Muntanyeta, que ens va deixar el passat 12 d'abril, «és més que mereixedor d'aquesta distinció»

Jaume Marí era president de diferents associacions de paràlisi cerebral.

Mor sobtadament Jaume Marí, president de la MuntanyetaASPACE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Grup Municipal del Partit Demòcrata (PDECAT) ha lliurat un prec a la secretaria general de l’Ajuntament de Tarragona perquè el consistori iniciï els tràmits per demanar a la Generalitat que es concedeixi la Creu de Sant Jordi a Jaume Marí, director de l'Associació Provincial de Paràlisi Cerebral de Tarragona (APPC) La Muntanyeta que el passat 12 d’abril va morir a causa d’una aturada cardíaca.

El portaveu del PDECAT, Albert Abelló, ha afirmat que Jaume Marí «és més que mereixedor d’aquesta distinció», ja que va destacar «per la seva lluita incansable, compromesa i continuada en defensa de les persones amb discapacitat». Abelló ha afegit que Marí «era un home compromès i molt estimat per tothom».

La Creu de Sant Jordi és un reconeixement creat l’any 1981 que atorga la Generalitat de Catalunya amb la finalitat de distingir les persones naturals o jurídiques que, pels seus mèrits, hagin prestat serveis destacats a Catalunya. Qualsevol ciutadà, grup de ciutadans, entitat o institució pot demanar que s'atorgui aquest guardó a alguna persona, ja sigui física o jurídica.

tracking