Diari Més

Mobilitat

Reclamen millores als trens de Tarragona amb un viatge entre Barcelona i Madrid

Ecologistes en Acció i CGT organitzen la protesta el dissabte 22 d'abril

alt

L'estació de trens de Tarragona.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Ecologistes en Acció i CGT organitzen un viatge reivindicatiu entre Barcelona i Madrid el dissabte 22 d'abrilpel compromís en l'obligació de lluitar per mantenir o millorar la prestació de serveis als usuaris en les línies de ferrocarril convencional de Tarragona. En aquest sentit, des de la Plataforma per la Defensa d'un Ferrocarril Públic i de Qualitat (Pdf.Camp), recolzen la protesta i acompanyaran el tren reivindicatiu en una part del seu recorregut en el seu pas per l'Estació de Tarragona, a les 10 hores del matí de dissabte.

«Considerem que els trens de rodalies i regionals, en aquest cas de llarga distància, són una alternativa imprescindible per cobrir les necessitats reals de mobilitat dels ciutadans», argumenten des de Pdf.Camp. La plataforma, a més de les demandes, continua treballant per poder presentar propostes que col·laborin en la planificació dels nous corredors coherent amb les possibilitats del territori, i que permeti millores efectives també per al desenvolupament d'un servei de viatgers de més altes prestacions, mitjançant la instal·lació d’un intercanviador d’eixos d’alta velocitat i un ample ibèric a fi de garantir, per la línia actual, l‘alta velocitat regional als nuclis urbans de les ciutats del Camp.

La plataforma reclama, de noua les administracions, un compliment dels compromisos d'inversió en millores, tant de les instal·lacions com del material, i la unió de la societat, usuaris i ciutadans, per defensar un ferrocarril «de tots i totes per a tots i totes».

tracking