Diari Més

Política

Apareix un 'Sí' gegant a l'estació d'autobusos i en diverses ciutats

Els presidents de la Generalitat i de l’ANC fan esment de la campanya a les xarxes socials

Imatge del 'Sí' que va aparèixer a la plaça Imperial Tarraco, al costat de l'estació d'autobusos.

Apareix un 'Sí' gegant a l'estació d'autobusos i en diverses ciutatsTwiter

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un de grans proporcions va aparèixer el passat diumenge a la plaça Imperial Tarraco, al costat de l’estació d’autobusos i al costat de les lletres TGN, que s’han fet tan característiques d’aquest indret de Tarragona. El mateix va succeir en localitats com Reus, Gandesa, Girona, Lleida, Sabadell, Granollers, Vic, Manresa o Camprodon. Ningú ha reivindicat, fins ara, aquesta acció que tot fa pensar té a veure amb el procés polític que viu Catalunya envers la independència.

La iniciativa va tenir ressò a través de les xarxes i fins i tot el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, va mostrar a través de Twitter la fotografia d’un delsque es van ubicar a la Rambla de Girona, acompanyada d’aquest text: «Goita quin sí més maco que s’ha instal·lat a la Rambla de Girona! #unSÍgegant». També el president de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC), Jordi Sánchez, va fer-ne al·lusió a través d’una piulada: «Diumenge de Pasqua és un bon dia per trobar arreu #unSÍgegant». «El sempre ajuda a veure i viure el present i el futur amb optimisme», va afegir el president de l’ANC. Les declaracions d’un i d’altra fan pensar que la col·locació de la paraula en diversos indrets forma part d’una campanya política favorable al referèndum.

Al llarg d’ahir dilluns van desaparèixer alguns dels que s’havien col·locat als carrers d’algunes ciutats catalanes. Només en quedaven dos, ja que els sectors independentistes que ho impulsen preveuen que la campanya sigui itinerant.

tracking