Diari Més

L'ONG Somriures de Bombai vendrà roses fetes per dones dels 'slums' a Tarragona

Els beneficis es destinaran als projectes de l'organització a Bombai per garantir el dret a l'educació de les nenes pobres d'aquests barris

Els 'slums' són barris pobres i superpoblats de l'Índia on les condicions de vida són molt deficients.

L'ONG Somriures de Bombai vendrà roses fetes per dones dels 'slums' a TarragonaEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La fundació Somriures de Bombai vendrà a Tarragona, per Sant Jordi, roses elaborades per dones dels 'slums' de Bombai, barris pobres i superpoblats de l'Índia on les condicions de vida són molt deficients. Els beneficis que s'obtinguin de la venda, que també es durà a terme a Barcelona, Sabadell i Eivissa, es destinaran als projectes que l'organització impulsa amb les comunitats dels 'slums' a Bombai per garantir el dret a l'educació de les nenes més pobres d'aquests barris.

Segons un comunicat emès per la fundació, les nenes de les famílies sense recursos són les primeres a patir una doble discriminació, «ja que la pobresa i la desigualtat se sumen al fet d'haver nascut nenes». Aquestes són les primeres que deixen d'estudiar per treballar, cuidar de la família o casar-se.

Somriures de Bombai reivindicarà aquest Sant Jordi «l'accés a l'educació i les oportunitats de futur d'aquestes nenes», un objectiu que persegueix des de fa 12 anys. En l'últim curs, 403 nenes del projecte Girl Child Education van poder continuar els seus estudis, i la fundació considera que «amb més recursos podrien ser-ne moltes més».

tracking