Diari Més

ERC vol que s'habiliti un aparcament per la Platja Llarga a la Ciutat Residencial

Insten el consistori a iniciar els tràmits amb la Generalitat per donar solució a la manca d’aparcament de la zona

Una cadena humana per protegir la Platja Llarga de Tarragona

Una cadena humana per protegir la Platja Llarga de TarragonaDiari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El grup municipal ERC-MES-MDC de Tarragona insta al consistori a iniciar els tràmits amb la Generalitat de Catalunya per poder habilitar un aparcament provisional pels usuaris de la Platja Llarga a la zona esportiva de la Ciutat Residencial. El portaveu d'ERC, Pau Ricomà, explica que «ja fa un any que es va eliminar bona part de l’espai per aparcar a la Platja Llarga i encara no s’ha trobat cap alternativa d’aparcament».

Ara que s’apropa el bon temps, l'agrupació no vol que es repeteixi el «caos de vehicles a la Llarga de l’estiu passat». «Ens consta que hi ha bona predisposició per part de la Generalitat per cedir aquest espai provisionalment i no entenem que l’equip de govern encara no hagi posat fil a l’agulla per fer-ho possible. Aquesta seria una bona alternativa mentre s'estudia una solució definitiva», argumenta Ricomà.

Des d’ERC valoren positivament les intervencions mediambientals que s’han dut a terme a la Platja Llarga, però lamenten que l’equip de govern no cerqui alternatives pel cas concret de l’aparcament. «Fomentar l’ús de la bicicleta i el transport públic és important, però no resol el problema. L’any passat ja vam alertar del risc de prendre decisions sense tenir en compte les conseqüències i planificar alternatives». Per aquest motiu, demanen que l'equip de govern busqui una solució com abans millor per afrontar el problema.

tracking