Diari Més

Societat

Multitudinari vermut solidari a Camp Clar

Feelvermut organitza una matinal plena d’activitats solidàries amb Sosciathlon

La rambla de Camp Clar s'ha omplert de veïns que han gaudit de la jornada.

Multitudinari vermut solidari a Camp ClarGerard Faiges

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Rambla de Ponent de Camp Clar s’ha vestit, aquest dissabte al migdia, de solidaritat amb un vermut benèfic amb Sosciathlon, una entitat que promou la pràctica d’esport amb motius solidaris. L’encarregat d’organitzar la matinal d’aquest dissabte és ‘Feelvermut’, una iniciativa de l’Ajuntament tarragoní que vol promoure «l’activitat social que representa el fet de ‘fer el vermut’».

Centenars de persones han omplert la rambla de Camp Clar per gaudir del vermut i de diverses activitats. Per un preu de dos euros, que es donaran a Sosciathlon, els assistents podien gaudir d’un got de vermut Yzaguirre i una bossa de patates Fritravich. També hi havia la versió infantil, que substituïa el vermut per un got de Coca-Cola. Precisament, tots els productes oferts en aquesta activitat de Feelvermut formen part dels patrocinadors d’aquesta iniciativa.

Per recalcar aquesta vesant solidària de l’activitat, hi havia una paradeta de Sosciathlon en la que es podia fer donatius i informar-se sobre les cites i activitats que organitza aquesta associació del Camp de Tarragona. També hi havia diverses activitats dedicades als petits, com un taller de pintar cares o inflables; tot amenitzat amb música que ha convertit l’activitat en una gran matinal festiva de dissabte.

tracking