Diari Més

Municipal

L'Ajuntament de Tarragona assigna sis de les set parades buides del Mercat Central

S'han presentat vuit propostes econòmiques a la convocatòria

Les imatges del Mercat Central

La inauguració del Mercat Central (4)Cristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Ajuntament de Tarragona ha assignat, aquest divendres, sis de les set parades que encara hi havia vacants al nou Mercat Central. En total s'han rebut vuit ofertes econòmiques a la convocatòria per les set parades buides,els números 1, 5, 6, 12, 21 bis, 25 i 29, destinades a l’activitat comercial o de restauració.

De les set parades lliures, sis han tingut ofertes de licitació i una ha quedat vacant. Per altra banda, dues empreses han licitat per dues parades cadascuna. El document d'aquest enllaç mostra els punts aconseguits per cada proposta, i el número de parada que demanen. Segons consta a la documentació, les futures parades que es posaran en marxa es destinaran a pastisseria, productes ecològics, productes vegans, productes càrnics i una parada es dedicarà a la gastronomia, entre d’altres.

Aquestes sis parades del Mercat Central, segons explica laconsellera i presidenta d’Espimsa, Elvira Ferrando,han estat assignades per un import superior al de la licitació, que era de 7.800 euros per metre quadrat.Els propers dies, l’Ajuntament procedirà a l’adjudicació definitiva d’aquestes parades.

tracking