Diari Més

Societat

L'actriu tarragonina Júlia Creus actuarà en una producció de Hollywood

Es tracta del llargmetratge Gates of Hades, que es troba en fase de pre-producció

Júlia Creus, davant el Jardí vertical de l'antiga Tabacalera de Tarragona, en una imatge d'arxiu.

Júlia CreusCristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'actriu tarragonina Júlia Creus, una de les protagonistes de la sèrie Merlí de TV3, actuarà en una producció de Hollywood i Grècia. Es tracta de la pel·lícula Gates of Hades, que es troba en fase de pre-producció i està previst que es comenci a rodar a Grècia pels volts del setembre d'aquest 2018. Així ho ha afirmat Creus a Diari Més, tot i que ha explicat que no hi ha data concreta i que l'inici del rodatge dependrà de la rapidesa en què es realitzin totes les gestions burocràtiques.

La tarragonina participarà en aquest llargmetratge després d'haver guanyar, fa dos anys, el premi a Millor Actriu pel curtmetratge In The Box, en els premis 48h Film Project de Los Àngeles. Arran d'aquests premis es fa aquesta pel·lícula, Gates of Hades, en la que hi participen diversos guanyadors d'edicions anteriors.

Dirigida per Marcos Santi, Gates of Hades és un thriller sobrenatural basat en la mitologia grega. El llargmetratge narra la història de sis joves d'Estats Units que s'endinsen en el món dels morts, a través de la porta dels inferns o d'Hades, mitjançant un ritual que realitzen durant un viatge de vacances a Grècia. La llegenda situa aquesta porta al sud del Peloponès, prop del cap Matapan, on es grabaran gran part dels exteriors del film.

tracking