Diari Més

Mercaderies

Asesa arriba als 100 milions de tones mogudes al Port de Tarragona

Hi ha arribat aquest divendres, quan el vaixell Baltic Commodore ha descarregat 25.000 tones de cru

El 10 d'agost de 1965 el vaixell 'Albuera' va ser el primer a operar al pantalà d'Asesa.

Asesa arriba als 100 milions de tones mogudes al port de TarragonaPort de Tarragona

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Asfaltos Españoles, SA (ASESA) ha arribat als 100 milions de tones operades al port deTarragona, segons informa l'Autoritat Portuària (APT). El port ha rebut aquest divendres al vaixell Baltic Commodore -construït a final del 2003, amb un calat màxim d'11,27m i una eslora de 182,55-, que ha descarregat 25.000 tones de cru. Amb aquesta operativa, Asesa ha aconseguit la fita dels 100 milions de tones mogudes al Port deTarragona.

El 10 d'agost de 1965 el vaixell 'Albuera' va ser el primer a operar al pantalà d'Asesa del Port deTarragonai, 52 anys després, el Baltic Commodore culmina la fita dels 100 milions.

Asesa rep al voltant de 200 vaixells-tanc l'any, amb els quals importa i exporta aproximadament més de dos milions de tones anuals. La companyia lidera la producció de betum asfàltic a Espanya, amb una producció que suposa el 45% del total.

Els últims anys, ha activat un pla de diversificació de l'activitat amb la incorporació d'una planta de cogeneració d'Alta Eficiència, i reutilització energètica de les fraccions obtingudes en la destil·lació del cru.

tracking