Diari Més

Festa

Arriba a Tarragona el creuer Waterland Express de la mà de la Fabrik, elRow i Café Mambo Ibiza

Embarca el 25 d'abril, i oferirà cinc dies de música techno a alta mar, amb escala a Palma, Eivissa, i finalment desembarcarà a Alacant

A terra ferma, els usuaris tindran al seu abast un ampli ventall d'excursions.

Arriba a Tarragona el creuer Waterland Express de la mà de la Fabrik, elRow i Café Mambo IbizaPullmantur Cruceros

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El dia 25 d'abril els amants de la música electrónica podràn embarcar a Tarragona a bord de l'Horizon, un creuer temàtic que permetrà als usuaris fer escala a Palma, Eivissa, i finalment desembarcar a Alacant, mentre disfruten de cinc dies en un festival a altamar. Waterland Express, asseguraRichard J. Vogel president & CEO de Pullmantur Creuers, que «respon al nostre desig de flexibilitzar encara més la nostra oferta perquè s'adapti a les necessitats de tots els nostres hostes però sense perdre l'essència de Waterland, un producte nou, i amb el qual busquem revolucionar el panorama de creuers temàtics a Espanya».

Aquesta és la primera vegada que dos clubs de referència en el panorama del techno nacional, la Fabrik de Madrid i el Café Mambo Eivissa, s'uneixen amb elRow per oferir un show temàtic a càrreg d'artistes reconeguts tant a nivell nacional com internacional. A terra ferma, els usuaris tindran al seu abast un ampli ventall d'excursions amb les quals treure el màxim partit a les escales. Pullmantur Creuersha preparat tot tipus d'activitats (fitness, dating, una DJ Master Class, taller de coctelería, classe de techno gym, etc …) perquè els passatgers treguin el màxim dels seus dies a bord de l'Horizon.

Tots aquells que vulguin gaudir d'aquest viatge a un preu únic poden fer la seva reserva en la seva agència de viatges més propera o a través de www.pullmantur.es.

Imatge del cartell de Waterland Express.

Arriba a Tarragona el creuer Waterland Express de la mà de la Fabrik, elRow i Café Mambo IbizaPullmantur Cruceros

tracking