Diari Més

Infraestructures

Viding Sant Jordi vol ser «el líder del mercat del fitness a Tarragona»

L’objectiu de l’empresa és inaugurar la instal·lacio la primera setmana de juliol amb més de 6.000 persones abonades

La piscina de major grandària ja s'ha omplert d'aigua.

Viding Sant Jordi vol ser «el líder del mercat del fitness a Tarragona»Cristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Ser el millor complex de fitness de Tarragona. Aquest és l’objectiu que s’han fixat Viding Sant Jordi. Els seus responsables van fer ahir una visita d’obres destinada als mitjans de comunicació, mentre les primeres persones van anar a les oficines de la Rambla President Companys per donar-se d’alta. El soci número 1 és un karateka professional de 63 anys, segons va informar el director del gimnàs, Daniel Figuerola. El preu bàsic del carnet de soci és de 55 euros al mes per persona i donarà dret a la utilització de tots els serveis, però l’empresa aplicarà altres quotes en funció de diferents conceptes com horaris d’utilització o carnets familiars.

L’aplicació de l’alta tecnologia serà una de les característiques del complex de l’avinguda d’Andorra, que compartirà l’espai amb una plaça pública amb tres accesos diferents i la nova residència d’estudiants. Cal dir que prop de mil persones ja s’han preinscrit i ahir, primer dia d’obertura de l’oficina, hi van passar un centenar per donar-se d’alta.

Álvaro Gumuzio, director comercial i de màrqueting de Viding, va manifestar que «pretenem ser els líders del mercat del fitness a Tarragona». El projecte està molt avançat, ja s’ha fet un 80 per cent de l’obra, i la previsió és que el complex estigui finalitzat el pròxim mes de juny per obrir portes la primera setmana de juliol, va dir Gumuzio.

6.500 abonats, per començar

Viding s’ha marcat com a horitzó més immediat arribar a la xifra de 6.500 abonats en el moment d’obrir les portes de l’establiment i «l’ideal és disposar d’entre 7.000 i 8.000, tot i que el complex té capacitat per oferir els seu servei a 10.000 socis», va dir Gumuzio, qui va afegir-hi que «els nostres clients van des de nens de curta edat a una clienta de 93 anys que tenim al centre de Madrid». El de Tarragona serà el tercer Viding Fitness de l’Estat, després dels de Madrid i Sevilla.

Entre altres dades que va aportar Gumuzio, destaca que els vestidors disposaran de 400 taquilles i més d’una vintena de dutxes, 50 bicicletes, 96 màquines de cardio, 4 pistes de pàdel, un aparcament amb capacitat per a 85 vehicles o tres piscines, una d’elles exterior i amb solàrium.

Tecnologia de vanguarda

Per la seva banda, Daniel Figuerola va subratllar el fet que Viding Sant Jordi aplicarà «la darrera tecnologia» en tots els seus serveis. «Oferim als abonats connectivitat total, que els proporcionarà una experiència d’entrenament personalitzada, a més de múltiples opcions d’entrenament, això com una monitoratge constant dels seus progressos a través del sistema MyWellness», va explicar el director del gimnàs. L’usuari podrà disposar d’una APP que registrarà el seguiment dels seus entrenaments i podrà consultar les dades fins i tot en gimnasos d’altres països. La sala on s’ubicaran el mig centenar de bicicletes disposarà d’una pantalla on s’oferiran imatges i en cada un dels aparells apareixeran monitorades totes les dades referides a l’exercici.

Gumuzio va destacar que «totes les sales, com la de fitness, de més de 1.200 metres quadrats, donen al carrer i, per tant, tenen llum natural». A més, la zona aquàtica disposarà d’una piscina de natació de 25x18 –ja s’ha omplert d’aigua–, una per fer-hi activitats de 18x8, una piscina exterior, spa, sauna i bany turc, tot al costat d’una ludoteca per als nens i d’una cafeteria.

L’establiment ocupa una superfície de 7.000 metres quadrats i, segons va dir el director comercial i de màrqueting, «és el centre més innovador de Tarragona». L’oferta que l’empresa farà als seus clients és àmplia, fins al punt que «oferirem 800 activitats al mes», va afirmar Gamuzio.

La construcció del Viding Sant Jordi representa una inversió de 14 milions d’euros i el complex donarà feina a setanta persones. El procés de selecció de les persones que hi treballaran ja ha començat. La Universitat Rovira i Virgili va adjudicar a Viding Fitness un dret de superfície per la construcció i posterior gestió durant un període de quaranta anys.

tracking