Diari Més

Primark ja llueix al Parc Central

Les lletres es troben exposades a la façana de l'Avinguda Cardenal Vidal i Barraquer

Les lletres gegants de Primark ja estan al Parc Central.

Primark ja llueix al Parc CentralBlanca del Cacho Estil-les

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les lletres de Primark ja estan incorporades a la façana del Parc Central de Tarragona. La cadena de roba irlandesa té previst obrir les portes del primer establiment de la demarcació de Tarragona no més enllà d'aquest estiu, i mica en mica es veuen els treballs que s'estan realitzant, fent palès que la data d'obertura és pròxima. L'establiment de roba ocuparà part de l'espai que abans tenia el supermercat Eroski a la planta baixa del centre comercial.

El passat mes de febrer, Primark va començar a realitzar unprocés de selecció de personal per a la botiga, buscant persones que poguessin realitzar les funcions de Responsable de Departament, Responsable de Botiga, Responsable de Recursos Humans i Dependents, entre d'altres.

La cadena irlandesa té previst invertir 50 milions d'euros amb botigues d'Espanya -Palma de Mallorca, València, Bilbao i Tarragona-. Primark va facturar a Espanya en el seu últim any d'exercici final 920 milions d'euros. Ja suma 41 botigues a l'Estat i, enguany, ha complert 10 anys a Espanya liderant el mercat en nombre de clients i de peces venudes.

tracking