Diari Més

Eroski aposta pels productes catalans

La cadena de supermercats posa en marxa una campanya per donar a conèixer més de 500 aliments de producció local

L'hipermercat Eroski de Tarragona.

Eroski aposta pels productes catalansCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Eroski ha posat aquest dimecres en marxa una campanya per donar a conèixer i posar en valor les característiques de més de 500 aliments de producció local. La iniciativa es desenvolupa a l’hipermercat Eroski de Tarragona i s’emmarca dins de l’aposta d’Eroski per les economies locals.

La campanya, oberta fins al 16 d’abril, dóna continuïtat a la que va tenir lloc l’any 2016.

«Impulsem un sector agroalimentari local amb un teixit productiu altament diversificat, com un element clau per a la seva sostenibilitat i la seva contribució a l’economia, la cultura, l’alimentació i la qualitat mediambiental de l’entorn. Al mateix temps, oferim al consumidor la llibertat d’elecció més àmplia amb un accés directe als aliments que es produeixen al seu entorn», assenyala el gerent de l’hipermercat EROSKI de Tarragona, Manel Montes.

La política comercial de la cooperativa potencia al màxim la diversitat alimentària basada en la sostenibilitat del sector agroalimentari i el desenvolupament econòmic i social de la regió. En aquest sentit, EROSKI col·labora amb un miler de proveïdors catalans, dels quals comercialitza 34.000 productes.

L’establiment de Tarragona és, des de fa ja dos anys, l’hipermercat franquiciat d’EROSKI. «El suport d’EROSKI ha estat una constant des de la posada en marxa del projecte. La cultura cooperativa d’autogestió d’EROSKI encaixa a la perfecció amb la meva filosofia com a emprenedor», afegeix Manel Montes.

La cooperativa aposta per innovar en els formats de franquícia, alhora que impulsa l’extensió del model comercial «amb tu» a la seva xarxa comercial. El protagonisme dels aliments frescos, el tracte personalitzat al client, l’aposta pels productes locals i la promoció d’una alimentació saludable són les bases d’aquest model comercial.

tracking