Diari Més

Successos

Un Mosso fora de servei enxampa un jove robant en un cotxe a Campclar

El noi, de 18 anys, ha quedat detingut com a presumpte autor d'un delicte de robatori amb força a l'interior de vehicle

La detenció es va produir el passat 8 de setembre.

Detinguda per falses amenaces de bomba contra l'hotel on treballavaMossos d'Esquadra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un caporal dels Mossos d'Esquadra fora de servei va enxampar, la matinada del passat dissabte 1 d'abril, un jove de 18 anys que intentava robar a l'interior d'un cotxe aparcat a Campclar.

L'agent, que es dirigia a la feina passades les 5 de la matinada, va observar com un noi estava intentant forçar un turisme. El lladre, en adonar-se de la presència d'algú que l'observava va abandonar el lloc. En aquest moment el caporal es va acostar al vehicle i va veure que hi havia un forat a la porta del copilot i que hi faltava el pany.

En veure que es tractava d'un intent de robatori, el Mosso va començar a seguir el lladre i va demanar el reforç de diverses patrulles. El jove va intentar fugir en ser interceptat per l'agent, però finalment va ser detingut al barri de Torreforta.

Els agents van escorcollar el posteriorment detingut, el qual portava a sobre una navalla, un destornillador, una clau anglesa i una targeta. Davant els fets els Mossos van detenir el jove com a presumpte autor d'un elicte de robatori amb força a l'interior de vehicle.

tracking