Diari Més

La Diputació reconeix entitats i persones que treballen pel medi ambient i la integració sociolaboral

El conveni amb l'Obra Social 'la Caixa' permet ajudar unes 700 persones i fer unes 130 intervencions mediambientals a Tarragona i l'Ebre

Foto de família de tots els representants de les entitats reconegudes per la Diputació de Tarragona per la seva col·la oració amb el conveni de l'Obra Social 'la Caixa'.

persona, Reconeixement, entitat, Tarragona, Diputació, medi ambient, integracióACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Diputació de Tarragona ha fet un reconeixement públic a totes les entitats i persones que han estat treballant per la inserció sociolaboral i la preservació de l'entorn a través del conveni amb el programa de l'Obra Social 'la Caixa', coincidint amb la celebració del desè aniversari de l'acord de col·laboració, aquest dimarts. Des de l'any 2006, s'han dut a terme un total de 128 intervencions mediambientals al Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre i s'ha procurat la integració sociolaboral de 696 persones. La inversió global ha estat de 8.850.000 milions d'euros. El reconeixement l'han rebut entitats implantades al territori que treballen amb col·lectius en risc d'exclusió social.

tracking