Diari Més

El festival de curtmetratges sobre salut mental Psicurt es consolida amb la 2a edició

Tornarà a la ciutat de Tarragona del 2 al 8 d'octubre

Un moment de la presentació, que ha tingut lloc al consistori tarragoní aquest dimarts.

El festival de curtmetratges sobre salut mental Psicurt es consolida amb la 2a edicióAjuntament de Tarragona

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Psicurt, un festival de curtmetratges sobre salut mental organitzat pel Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya (COPC), es consolida amb la segona edició, que tindrà lloc del 2 al 8 d'octubre d'aquest 2017 a la ciutat de Tarragona. L'esdeveniment cultural, que té com a objectiu apropar a la ciutadania els diferents àmbits de la salut mental (prevenció, promoció i intervenció) a través del cinema i que se celebrarà a l'Antiga Audiència,s'ha presentat aquest dimarts. Es tracta d’un projecte cultural, social i de salut que permet promoure la creació artística i la sensibilitat del públic al voltant de la salut mental alhora que projecta la ciutat de Tarragona com a referent cultural.

Al festival hi podran concursar curtmetratges produïts arreu de l'Estat a partir de l'1 de gener de 2015. El temaha d’estar vinculat a la Psicologia i a la Salut Mental, i el gènere de les produccions és lliure.

El festival ha obtingut el certificat de qualitat 2017 concedit per l'Asociación de la Industria del Cortometraje. Les bases del festival es poden consultar a la pàgina web psicurt.com. Durant la presentació s'ha donat a conèixer un vídeo promocional, que es pot veure a continuació:

L’Ajuntament de Tarragona, des de les conselleries d’Ensenyament i Cultura, donarà suport a la segona edició del Festival després de l’èxit obtingut l’any passat, amb més de 25 curts a concurs. Enguany, a més, s’amplia a escoles de primària i secundària de la ciutat i hi haurà un premi dedicat a un curt animat.

tracking