Diari Més

Successos

Detingut un camioner begut que intentava entrar a l'AP-7 en contra direcció

Prèviament el vehicle havia xocat contra una valla de l’àrea de Servei del Mèdol, des d’on va intentar accedir a la via

Els Mossos d'Esquadra van identificar i aturar el camió, que intentava accedir a l'autopista des de l'Àrea del Mèdol en sentit contrari.

Detingut un camioner begut que intentava entrar a l'AP-7 en contra direccióMossos d'Esquadra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d’Esquadra van detenir, el passat 1 d’abril, un camioner en estat ebri que intentava accedir a l’AP-7 des de l’àrea del Mèdol en contra direcció. L’home, de 44 anys, nacionalitat polonesa i domicili desconegut, va ser detingut com a presumpte autor dels delictes de conducció sota els efectes de l’alcohol i negativa a sotmetre’s a les proves de detecció.

El cos policial va rebre l’avís la mitjanit del passat divendres, quan van alertar que un camioner que semblava que anava begut intentava accedir a l’AP-7 des de l’àrea de servei tarragonina en sentit contrari. Diverses patrulles es van traslladar fins l’indret, on van localitzar i aturar el camió. Els agents van comprovar que el conductor anava begut, ja que no podia parlar bé. Per altra banda l’home es va negar en diversos cops a sotmetre’s a la prova d’alcoholèmia.

Els Mossos van inspeccionar el camió i van localitzar una ampolla de beguda alcohòlica d’alta graduació totalment buida a la cabina. També van veure que la part davantera del camió estava danyada a conseqüència d’un xoc contra una de les tanques metàl·liques de protecció de la zona de descans.

Els policies van detenir el camioner per conduir sota els efectes de l’alcohol i per negar-se a fer les proves d’alcoholèmia. El detingut va passar diumenge a disposició judicial al jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Tarragona i el jutge va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

tracking