Diari Més

Societat

L'art es concentra a la Rambla Nova amb la 7a Fira d'Art de Tarragona

Hi participaran artistes d'arreu de l'Estat el 8 d'abril

La fira durant un moment de la passada edició.

L'art es concentra a la Rambla Nova amb la 7a Fira d'Art de TarragonaFira d'Art

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Rambla Nova de Tarragona s'omplirà d'art el vinent 8 d'abril amb la setena edició de la Fira d'Art. Els artistes faran servir la fira d'expositor i de lloc de contacte amb els clients, que podran mirar, consultar, preguntar i també comprar obres. Elsparticipants seran d'arreu de Catalunya, del País València, de l’Aragó, de Madrid, de les Illes Balears, i estaran entre els carrers de Sant Agustí i Sant Francesc des de les 10 del matí i fins les 9 del vespre.

Segons expliquen des de l'organització, les obres exposades hauran estat creades, en molts casos, expressament per a la fira, per tal de mostrar les últimes idees dels artistes i el canvi evolutiu que han patit. D'aquesta manera es posaran al criteri i opinió dels visitants. «Tot això ens enriqueix i ho agraïm», asseguren.

Una mateixa obra pot tenir infinitat d’explicacions i apreciacions segons la persona que se la mira, i de vegades hi ha coses que ni tant sols l'artista ha apreciat o valorat. L'art ésun llenguatge universal i enriquidor, i tot això estarà present a la setena Fira d'Art de Tarragona.

tracking