Diari Més

El Ball d'en Serrallonga celebra el 30è aniversari amb una mona de Pasqua

La figura de xocolata es pot comprar a la xocolateria l'Abella

La figura costa 35 euros amb el logo dels '30 anys' i 28 sense.

El Ball d'en Serrallonga celebra el 30è aniversari amb una mona de PasquaBall d'en Serrallonga

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Aquest 2017 el Ball d'en Serrallonga de Tarragona està d'aniversari. L'entitat celebra el seu 30è aniversari, i ho farà de la manera més dolça possible. Coincidint amb Setmana Santa, el Ball d'en Serrallonga tindrà una mona de Pasqua pròpia: un bandoler de xocolata acompanyat dels 30 anys del Ball i uns llaços. Aquesta és una de les diverses sorpreses que l'entitat té preparada en motiu dels 30 anys de la recuperació Ball.

La mona es pot trobar a la xocolateria l'Abella, al carrer Talavera número 8 de la capital del Tarragonès. En Sergi Roig, mestre xocolater, que ja té experiència en la confecció de mones d'altres elements del seguici, va acceptar l'encàrrec d'aquesta agrupació. La peça de xocolata costa 35 euros amb el logo dels '30 anys' i, sense la xifra, en costa 28. Es recomana a les persones interessades que l'encarreguin a l'establiment.

Des de la passada Santa Tecla, el Ball d'en Serrallonga de Tarragona celebra el 30è aniversari de la seva recuperació. L'entitat va elaborar samarretes commemoratives de la data, i té previstos diferents actes i iniciatives durant aquest 2017.

tracking