Diari Més

Busquen homes figurants aquest dimarts i dijous pel rodatge del film Occidente

La pel·lícula de Jorge Acebo està protagonitzada per Francesc Garrido

Imatge d'una escena del 'teaser' de la pel·lícula enregistrat a Tarragona.

L'equip d''Occidente' comença a preparar el 'teaser' de la pel·lículaAndrea Eidenhamer

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La pel·lícula Occidente, del director tarragoní Jorge Acebo,està sent rodada, aquests dies, a la ciutat de Tarragona, i per aquesta setmana es necessiten homes figurants. Segons informa Casting Tarragona, els homes hauran d'estar presents al rodatge aquest dimarts, 4 d'abril, a les 21 hores, i el dijous vinent, 6 d'abril, també de nit. Tot i que no estan establertes les hores totals de gravació, des de Casting Tarragona expliquen que no «en seran gaires».

La feina no serà remunerada, i demanen que, tothom que hi estigui interessat, es posi en contacte a través del correu electrònic info.castingtarragona@gmail.com i faci arribar el seu nom complert, el DNI, el telèfon i el mail de contacte.

Occidente és la història d'un director de cinema a l'exili que torna a la ciutat industrial d'on va fugir, i s'haurà d'afrontar a l'actualitat. Segresta la dona que estimava i que va deixar enrere, i els dos es veuen obligats a iniciar una nova fuga cap a l'exterior de la civilització sense saber a què s'exposen. Els actors Francesc Garrido,Gonzalo Cunill i Isak Férriz són alguns dels participants de la cinta, que serà rodadaen zones abandonades a la frontera entre els complexos industrials, en espais interiors deLa Tabacalerai aMas Mallol(seu de les escoles Pax i Olga Xirinacs), entre d’altres, i alpatrimoni romà de Tarragona.

tracking