Diari Més

El 6è Congrés de Manteniment finalitza a Tarragona amb èxit d'assistència

Hi han participat més de 600 persones i 270 empreses del sector

Una de les ponències que ha acollit el Congrés.

El 6è Congrés de Manteniment finalitza a Tarragona amb èxit d'assistènciaAssociació Espanyola de Manteniment

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El sisè Congrés de Manteniment Estatal ha finalitzat aquest dijous, 30 de març, a Tarragona, amb un gran èxit d'assistència. Segons puntualitza l'organització, s'ha establert un rècord de participació, amb 622 persones acreditades i més de 270 empreses participants del sector tecnològic i de manteniment a Espanya.

El Congrés ha estat organitzat per l'AEM, l'Associació Espanyola de Manteniment, que concentra professionals i empreses de tot l'Estat relacionades amb tots els sectors d'activitat tècnica i industrial. Durant els tres dies de Congrés, han tingut lloc 7 conferències magistrals, 32 sessions de treball entre ponències, workshops i taules de debat, on el tema estrella va ser l'escenari 4.0 i la seva incidència en el triomf tècnic i econòmic. Això reflecteix l'interès del sector per l'evolució de la tecnologia i la seva incidència en els processos productius i les seves conseqüències econòmiques i socials.

«El Congrés ha estat un èxit en tots els sentits, demostra clarament el canvi de tendència en les empreses que aposten per la innovació, les noves tecnologies i el coneixement, part de l'èxit ha estat també l'elecció de Tarragona com a seu, una ciutat ben connectada, amb bons recursos per a l'organització d'aquest tipus d'esdeveniments i molt atractiva industrialment», comenta Miguel Ángel Rodriguez del Palacio, Vicepresident de l'Associació i Membre del Comitè executiu de AEM.

Hi ha hagut més de 114 intervinents, a més de la presència de ponents d'Argentina, Xile, Mèxic, Itàlia i Portugal. Així mateix, en motiu de la celebració del 6è Congrés, s'ha commemorat el 40è Aniversari d'activitat ininterrompuda de l'Associació Espanyola de Manteniment i s'ha lliurat el 'Premi Español AEM de Manteniment 2017' a l'Enginyer Antonio Ros Pau, consultor i assessor expert en temes de Manteniment i Processos Industrials, excap de Manteniment de la Planta SEAT de Martorell.

Dins del mateix programa de commemoracions, s'ha retat homenatge a aquells membres de l'Associació que han merescut la distinció com a Socis d'Honor, en representació de l'ampli col·lectiu de tècnics i gestors que han col·laborat a l'AEM:

  • Vicenç València i Daroca, mort a l'octubre 1993 que ha estat representat per la seva Filla i actual Administradora de Tallers PETIT, Dª Ariana València Guitart.
  • D. Salvador Gabarró i Serra, mort fa escasses dates, la distinció de les quals ha estat recollida pel membre fundador de AEM D. Manel Corretger Rauet.
  • D. Salvador Carreras Cristina, antic Secretari de AEM durant 26 anys.
  • D. José Luis Fabrés Díaz, antic President de AEM durant 27 anys.

La representació majoritària ha estat de la Gran Indústria, amb més del 50% de presència d'empreses dedicades a Serveis, una tercera part de Tarragona dins del 52% que engloba la representació de Catalunya, mentre que el 48% procedia de la resta de l'Estat i de l'estranger, principalment Iberoamèrica.

tracking