Diari Més

Oci

Arriba la 4a Trobada dels Tarraconins Saludables al Parc del Francolí

Se celebrarà el proper diumenge 2 d’abril

Imatge del parc del Francolí, a la zona on es farà la trobada.

Arriba la 4a Trobada dels Tarraconins Saludables al Parc del FrancolíAjuntament de Tarragona

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Fomentar l’activitat física, els bons hàbits alimentaris i la protecció solar són el gran objectiu de la trobada que en aquesta edició també vol difondre la cura i el respecte pels animals. Per això, els participants podran venir amb les seves mascotes. La IV Trobada dels Tarraconins Saludables s’emmarca dins el Programa «Fer Salut Mola» que està duent a terme el Servei de Promoció de la Salut a les diferents escoles de Tarragona, amb l’objectiu de potenciar una millora en els estils de vida dels infants, tenint com a pilar fonamental la participació de les famílies en el manteniment dels hàbits saludables dels seus fills.

Se celebrarà el proper diumenge 2 d’abril. El punt de trobada serà el Parc del Francolí –al vaixell pirata–, des d’on començarà un recorregut de 3,6 quilòmetres totals, amb la particularitat que és circular, fet que permet un grau d’implicació físic molt baix i assequible per tothom. Un cop s’arribi al final del recorregut, que és també el punt d’inici, hi ha programada una exhibició d’ensinistrament caní oferta per la unitat canina de la Guàrdia Civil.

Els infants inscrits rebran una bossa amb una peça de fruita i una ampolla d’aigua. Es recomana que tots els infants es protegeixin del sol amb gorres i protecció solar. Des del servei de promoció de la salut també es preveu portar crema protectora de reforç pel trajecte. El recorregut senzill i sense desnivells és òptim per aquells que portin cotxet. D’altra banda, el Col·legi de Veterinaris dotarà a cada mascota participant d’un dorsal i aigua, que es repartirà al punt de trobada, al vaixell pirata del Parc. Els animals participants hauran d’anar lligats amb corretja o cadena, els que siguin de raça potencialment perillosa hauran de dur morrió i s’hauran de recollir les dejeccions i llançar-les al contenidor de rebuig.

tracking