Diari Més

ERC considera que la promesa de diners pels Jocs és un «brindis al sol»

El portaveu republicà, Pau Ricomà considera que, «a aquestes alçades necessitem més que mai fets i no promeses sense data»

Ricomà: «Fernández utilitza el debat de la capitalitat com a cortina de fum»

Ricomà: «Fernández utilitza el debat de la capitalitat com a cortina de fum»Cristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El grup municipal d'ERC-MES-MDC ha titllat de «brindis al sol» la promesa feta avui pel director general d'Esports, Jaime González Castaño, d'aportar 10,5 milions d'euros a Tarragona 2018.

Segons informa el grup republicà, la seva reacció és d'«incredulitat».

«Una vegada més segueixen demanant-nos actes de fe. A aquestes alçades necessitem més que mai fets i no promeses sense data», afirma el portaveu d'ERC, Pau Ricomà.

El republicà considera que «fiar la partida dels Jocs a l'aprovació d'uns Pressupostos Generals que no sabem quan es produirà, si és que es produeix, és una temeritat i un nou brindis al sol».

Segons ERC, el director executiu de Tarragona 2018, Víctor Sánchez, va informar en l'única comissió celebrada de seguiment dels Jocs que la inversió de l'Estat no dependria dels PGE, sinó que arribaria per alguna via alternativa.

Ricomà insta l'equip de govern de Tarragona (PSC-PP-UDC) a convocar amb celeritat la següent reunió de la comissió perquè «ens van dir que seria aquest divendres 31 de març i encara no ens han convocat».

Finalment, el grup municipal d'ERC expressa la seva por a què la partida per als Jocs «es converteixi en moneda de canvi a l'hora de negociar els Pressupostos de l'Estat» i un «element de xantatge per aconseguir el suport del PSOE».

tracking