Diari Més

Municipal

C's i ERC, indignats per la cancel·lació del Festival d'Estiu de Tarragona

Critiquen la «manca d’estratègia» del govern

Concert de Love of LEsbian l'any passat a Tarragona.

Tarragona no tindrà festival d'estiu, però si espectacles de carrer

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La desaparició del Festival d’Estiu de Tarragona ha portat crítiques per part d’alguns grups municipals. Esquerra Republicana va ser la primera en posicionar-se en contra de la desaparició, i més tard va ser Ciutadans qui va demanar al Govern Municipal que aclarís què passaria amb aquest emblemàtic espai de la ciutat.

El portaveu d’ERC al Ple, Pau Ricomà, expressava que «no podem condemnar l’auditori a ser un nou espai en desús a Tarragona». Per Ricomà, «moltes ciutats properes desitjarien tenir un espai com aquest. El seu entorn patrimonial i la possibilitat de gaudir de la cultura a l’aire lliure amb un clima com el nostre el converteixen en un indret privilegiat que no es pot deixar perdre».

Per la seva banda, Ciutadans exigeix que «el Consistori doni una explicació sobre el futur de l’auditori del Camp de Mart davant la cancel·lació del festival de música d’estiu». El portaveu del grup municipal, Rubén Viñuales, demanava al regidor de Cultura, Josep Maria Prats, que «aclareixi el futur de l’auditori» i si «respon a l’estratègia de seguir sumant espais emblemàtics en desús».

tracking