Diari Més

Congrés

Èxit de participació al 6è Congrés Espanyol de Manteniment a Tarragona

Més de 600 persones participaran des d'aquest dimarts fins al dijous 30 de març a la trobada Estatal, realitzada cada 5 anys

La trobada ha començat aquest dimarts.

Èxit de participació al 6è Congrés Espanyol de Manteniment a TarragonaCongrés Espanyol de Manteniment

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El sisè Congrés Espanyol de Manteniment ha donat el tret de sortida aquest dimarts a Tarragona duplicant les expectatives inicials pel que fa al nombre de participants. La trobada Estatal, organitzada per l'Associació Espanyola de Manteniment, tindrà lloc al Palau Firal i de Congressos fins el dijous 30 de març, i finalment reunirà més de 600 persones. Professionals i empreses de tot l'Estat relacionades directa o indirectament amb el sector del manteniment podran visitar els estands de la fira i participar a les conferències i taules rodones que hi tindran lloc.

Al Congrés s'han sumat més de 30 expositors, que han vingut a presentar nous productes i serveis. Els congressistes s'han donat cita des de totes les Comunitats de l'Estat, així com d'Itàlia, Portugal i Llatinoamèrica.Dimecres es realitzarà el sopar oficial del Congrés, on es lliurarà el premi de Manteniment 2016 i es commemorarà el 40è aniversari de l'Associació Espanyola de Manteniment amb un homenatge als socis d'honor.

Aquest és l'esdeveniment de referència del sector a Espanya, i se celebra cada cinc anys en una ciutat diferent de l'Estat. En aquesta ocasió, l'Associació d'Empreses de Serveis de Tarragona (AEST) ha estat la impulsora i l'organitzadora de l'edició d'aquest 2017, on Tarragona competia amb ciutats com Barcelona, Madrid, Sevilla o Bilbao.

tracking