Diari Més

Joventut

Arriba a Tarragona la primera Lliga Escape Room unint les cinc sales de la ciutat

A més de la lliga, el programa Primavera TarragonaJove inclou una cinquantena d'activitats didàctiques i culturals

La presentació de la campanya ha tingut lloc aquest dimarts.

Arriba a Tarragona la primera Lliga Escape Room unint les cinc sales de la ciutatAjuntament de Tarragona

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La primera Lliga Escape Roomde Tarragona aterra a la ciutat de la mà de les cinc sales Escape Room de la localitat i amb la col·laboració de l'Espai Jove Kesse. Aquesta és una de les activitats que inclou el nou programa de cursos, tallers i actes de la Primavera TarragonaJove, que tindran lloc del 4 d'abril al 17 de juny.

En aquesta lliga s'uniran les cinc sales Escape Room de Tarragona: Apocalypsos, No Escape, The Xdoor, Fix The History i Habitakulum. Es tracta d’un circuit on per equips cal superar tots els enigmes de cada una de les sales. Per participar-hi cal inscriure’s i completar tots els Escape Room abans del 3 de setembre. Tota la informació i les inscripcions es poden trobar a www.lligaescapetgn.cat. Una part dels diners recollits en les inscripcions es destinaran a l’entitat AFANOC, l’Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya.

A més d'aquesta lliga, el programa d'activitats de TarragonaJove per aquesta primavera, que compta amb la participació d’entitats, col·lectius i grups de joves, suma una cinquantena d'activitats de tot tipus dirigides a nois i noies de 12 a 35 anys. Algunes d'aquestes propostes són els grups de joves de teatre, de cuina i de japonès; la sessió de 'Foodgrafhic', que fusiona cuina i Instagram; el 10è aniversari de l'Enrolat; un espai dedicat a cerca de feina i foment del voluntariat; i la instal·lació Urbanlab 'Jo dono la cara' al barri de Sant Salvador, com a proposta d’intervenció social i comunitària amb joves.

També continua l’oferta d’intervencions lúdiques i culturals en els espais d’oci nocturn. Així doncs, el cicle 'Escenari Obert' a l’Espai Jove Kesse (7 espectacles) i els 3 enigmes, dos d’ells al circ romà i a les muralles en el marc del Festival Tarraco Viva, animaran les nits dels dijous i divendres al llarg d’aquesta primavera. La 24ena Mostra de Teatre Jove pren protagonisme aquesta primavera amb 11 representacions al Teatre Metropol.

Les inscripcions per participar a les activitats de la Primavera TarragonaJove s’obriran a partir del dijous 30 de març mitjançant el web www.tarragonajove.org. Tambées podran reservar places presencialment als espais joves.

tracking