Diari Més

Patrimoni Cultural

Les goteres a la Casa de la Festa posen en perill el bestiari festiu de Tarragona

Ho denúncia el portaveu del PDeCAT, Albert Abelló qui recorda que dissabte l'espai es va tancar a causa d'una inundació

Imatge de l'aigua que es va filtrar al terra de la Casa de la FEsta el passat dissabte.

Les goteres a la Casa de la Festa posen en perill el bestiari festiu de TarragonaPDeCAT Tarragona

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El portaveu del Grup Municipal del Partit Demòcrata (PDECAT) a l’Ajuntament de Tarragona, Albert Abelló, ha reclamat aquest dilluns a l’equip de govern (PSC-PP) que realitzi obres de millora a la Casa de la Festa per acabar definitivament amb les filtracions d’aigua.

La reclamació d’Abelló arriba després que aquest passat dissabte la Casa de la Festa hagués de tancar portes després de patir una nova inundació a causa de la pluja, segons que han explicat des del PDeCAT. «S’està posant en perill el nostre patrimoni festiu», ha lamentat Abelló, que ha assenyalat que, a causa de les filtracions d’aigua, els baixos dels vestits dels Gegants Moros, inaugurats la passada Santa Tecla, han aparegut mullats.

Abelló reclama que es realitzi un estudi exhaustiu dels actuals problemes estructurals que existeixen a la Casa de la Festa i es procedeixi, el més aviat possible, a executar les obres de millora necessàries.

«Des que es va inaugurar, l’any 2008, aquest equipament pateix goteres i problemes per la manca de manteniment», ha manifestat Abelló, que ha recordat que la Casa de la Festa «és l’espai on es conserven i s’exposen els elements patrimonials del Seguici Popular, que són d’un valor incalculable—.

tracking