Diari Més

«Les confraries esdevenen el centre màgic de la Setmana Santa»

El conseller d’Interior, Jordi Jané, va presentar el número 34 de la revista de La Sang

La portada de la revista té com a protagonista el primer escut de la congregació.

«Les confraries esdevenen el centre màgic de la Setmana Santa»Cristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

«El batec de Tarragona arrela i es manté viu. Totes les congregacions formen part de la nostra identitat i esdevenen, més enllà dels sentiments religiosos, una dimensió col·lectiva que fa de la ciutat el centre màgic d’uns dies de Setmana Santa que sempre són especials en la intimitat de tots aquells que ho vivim amb intensitat». Així deia el discurs que, el conseller d’Interior, Jordi Jané, va pronunciar durant la presentació de la revista número 34 de la Reial i Venerable Congregació de la Puríssima Sang de Nostre Senyor Jesucrist, que va tenir lloc ahir a l’església Natzaret.

El conseller va destacar els quinze anys de la banda de timbals de la congregació, esmentant el nou toc d’exhibició compost pel membre de la banda Joan Manetes. En la revista es pot trobar també una entrevista al conseller i a l’abanderat d’enguany, l’advocat tarragoní Alfred Ventosa. Una radiografia de la processó de Divendres Sant de l’any passat, un article de les confraries a càrrec de Jordi Bertran i un article de la restauradora de la façana de l’església Natzaret, completen la revista. La principal novetat d’enguany és el canvi de disseny de l’opuscle. «Hem donat un aire més modern», explicava el sotsperfecte de La Sang, Josep Ignasi Boada.

Finalment, el conseller Jané va voler parlar de la seguretat «que entre tots defensem i que requereix sempre una mirada atenta». Per això va voler agrair la tasca de tots els integrants dels diversos cossos policials «que sempre vetllen per al benestar de totes les persones», va concloure.

tracking