Diari Més

Es presenta a Tarragona la Jove Orquestra Filharmònica de Catalunya

La formació es presentarà públicament el mes de maig a Reus i encara està fent audicions per incorporar músics

Imatge de la presentació de la JOFICAT a Trragona aquest divendres.

Es presenta a Tarragona la Jove Orquestra Filharmònica de CatalunyaMauri

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La JOFICAT, Jove Orquestra Filharmònica de Catalunya, única Acadèmia Orquestral Permanent a Catalunya, amb seu a les quatre capitals de demarcació catalanes, es presenta al públic el pròxim 6 de maig a les 21h. al Teatre Fortuny de Reus. Aquest promer concertestarà dirigit per José Luis Gómez.

Aquest divendres l'Orquestra s'ha presentat a l'Ajuntament de Tarragona, segons que han explicat des del consistori «per donar suport institucional a aquesta nova formació que engega amb molta força i qualitat tan en la seva formació, la tria dels músics i dels formadors, que donaran un salt qualitatiu a la música d’aquest país i d’aquest territori».

La JOFICATencara estan duent a terme audicions per captar joves músics, d’entre 16 i 24 anys, i han aprofitat la presnetació d'aquest divendres per fer una crida a tots els interessats. De moment tenen 50 músics i els hi agradaria comptar amb una centena. La JOFICAT pretén ser un referent a nivell nacional i un exemple a nivell internacional, en un moment en què la globalització, entre molts altres factors, determina la competitivitat dels nostres músics així com el seu reconeixement artístic tan aquí com arreu del món.

Els interessats poden informar-seMés en els telèfons: 660595571 - 670097717 i adreçant-se al mail:info@musicmasters.es

La JOFICAT compta amb el vallenc Marc Moncusí com a director artístic i

Melani Mestre com a directora musical

tracking