Diari Més

Congrés

Més de 350 experts reuniran a la ciutat per debatre el futur del manteniment

El Palau Firal acollirà la 6a edició del Congrés Estatal de Manteniment del 28 al 30 de març

El vicepresident de l'AEM, Miguel Ángel Rodríguez, i el conseller Roca durant la presentació del congrés.

Més de 350 experts reuniran a la ciutat per debatre el futur del mantenimentAnna Ferran

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Tarragona acollirà la setmana vinent la sisena edició del Congrés Estatal de Manteniment. La cita, que està organitzada per l’Associació Espanyola de Manteniment (AEM) i que es farà al Palau Firal i de Congressos, portarà a més de 350 experts d’aquest àmbit industrial a la ciutat del 28 al 30 de març. Tècnics, professionals i empreses del sector, que engloba disciplines diverses com ara l’enginyeria, la gestió, la supervisió, el control mediambiental o la prevenció de riscos, debatran, aportaran solucions i compartiran experiències sobre el sector del manteniment.

El vicepresident de l’AEM, Miguel Ángel Rodríguez, ha comentat en la presentació del congrés que aquest se celebra cada cinc anys i que per aquesta sisena edició hi havia el nom de diverses ciutats sobre la taula com ara Barcelona, Madrid, Sevilla o Bilbao. Finalment, s’ha decidit fer-lo a Tarragona, ja que «el perfil industrial que té la ciutat li dóna un atractiu especial que la fa idònia per a la celebració del congrés».

Rodríguez, que també és president de l’Associació d’Empreses de Serveis de Tarragona (AEST), ha afegit que les bones comunicacions que té la ciutat i l’existència d’associacions com la que ell presideix o l’Associació d’Empreses Químiques de Tarragona (AEQT) converteixen el territori en una zona de referència a nivell organitzatiu per altres pols industrials de la resta de l’Estat i també europeus. En aquesta línia, el conseller de Desenvolupament Econòmic de l’Ajuntament de Tarragona, Francesc Roca, ha assegurat que «aquest congrés demostra que la ciutat té una gran capacitat per generar congressos d’alt nivell» i afirmava que amb cites com aquesta «Tarragona es converteix també en un referent en manteniment».

110 ponències en tres dies

Durant els tres dies de congrés, es duran a terme un total de 110 ponències i set conferències magistrals de manera simultània que analitzaran el nou escenari que s’està configurant en el sector del manteniment, que està vivint un canvi de paradigma a causa del nou context tecnològic, econòmic, social i normatiu.

A més a més, hi haurà tres workshops, tres taules de debat, activitats de networking en les quals els participants podran compartir experiències i una zona d’expositors en la qual mostraran vint-i-vuit empreses i associacions mostraran les seves principals novetats tant en productes com en serveis.

tracking