Diari Més

Emprenedoria

Tarragona Impulsa convoca els Premis Empresa per a projectes innovadors

També s'han convocat els premis a la promoció de l'emprenedoria per a centres educatius

Imatge de l'exterior de l'edifici de la Tabacalera, on hi ha les oficines de Tarragona Impulsa.

Tarragona Impulsa convoca els Premis Empresa per a projectes innovadorsDiari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Ajuntament de Tarragona, a través de la conselleria de Treball i Activació Econòmica, ha convocat la 5a edició dels Premis Empresa Tarragona Impulsa per a projectes empresarials innovadors. L’ objectiu d’aquests guardons és promoure l’esperit emprenedor i donar suport a la creació de noves empreses a l’àrea d’influència de Tarragona ciutat.

El concurs compta amb dues categories: una per a projectes empresarials en fase d’idea i, l’altra per a empreses constituïdes en els darrers tres anys. Ambdues categories tindran un primer premi de 3.000 € i dos accèssits de 1.500 €. Les empreses reconegudes rebran assessorament durant tres anys per part de l’equip tècnic de Tarragona Impulsa.

Els projectes que es presentin al concurs hauran de tenir el domicili fiscal i el lloc de treball al Tarragonès, Baix Penedès, Alt Camp o Baix Camp.

Premis a la promoció de l’emprenedoria per a centres educatius

Per altra banda, la regidoria també ha convocat els premis a la promoció de l’emprenedoria per a centres educatius de la ciutat. En aquests guardons s’hi podran presentar els centres que imparteixin ESO, Batxillerat o Cicles Formatius i que destaquin per promoure l’esperit emprenedor entre el jovent. El projecte guanyador rebrà 1.000 € i un distintiu de reconeixement al treball acreditat. l termini per presentar els projectes finalitzarà el dia 5 de maig.

Les bases dels concursos es poden consultar al web http://tarragonaimpulsa.tarragona.cat

tracking