Diari Més

Actualitat

Atraca a Tarragona un dels velers més luxosos del món

És propietat del magnat australià Rupert Murdoch, propietari de mitjans de comunicació com The Sun o The Times

Imatge de Vertigo al port de Tarragona.

Atraca a Tarragona un dels velers més luxosos del mónCristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Vertigo, un delsiotsde vela més luxós del món visita Tarragona aquests dies, atracat al port Marina Tarraco. Segons informa el portalGentelman'sJournalaquesta luxosa embarcació és propietat de RupertMurdoch, l'empresari australià és l'accionista majoritari i de laNewsCorporation, una de les empreses de comunicació més poderoses i influents del món, i de 21st Century Fox. La revistaForbesestima que el patrimoni deMurdochés d'uns 11 bilions dedòlars.

En el moment que l'empresaAlloyYachtsva dissenyar aquest monstre de la navegació, es va convertir en el iot de vela més gram que mais'haviaconstruïta l'hemisferi sud del planeta, sentguardonatl'any 2012 amb elSailingYachtoftheYearals premisWorldSuperyachtAwards2012.

Vertigoté gran un abast de navegació, està dissenyat amb línies modernes i un arc gairebé vertical que dóna lloc a una majorlíniade flotació, aquesta estructura el permet viatjar a una velocitat de 20 nusos propulsats per veles. Aquest dissenyes obradePhillipeBriand, els interiors van ser dissenyats per ChristianLiaigre. Amb 68,3 metres d'eslora compta amb cabines elegants i espaioses amb interiors i acabats de luxe,té una capacitat per 12 persones. També compta amb dues llanxesNauticaWB19, motosaquàtiquesAvon, jacuzzi, gimnàs, i l'equip necessari per practicar elbusseig.

tracking