Diari Més

La caminada del dia de l'aigua reuneix més de 550 persones

La cita ha estrenat patrocini aquest any

La travessa del Pont del Diable ha estat un dels punts estrella del recorregut.

La caminada del dia de l'aigua reuneix més de 550 personesCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

A les 9:00 hores del matí, des de la plaça Verdaguer, més de 550 persones han pres part a la sortida de la caminada popular en motiu del dia de l’aigua. En aquesta edició, la cita ha presentat dues novetats: per una banda, el patrocini d’EMATSA que ha evitat que els participants haguessin de pagar per la inscripció; i per l’altra, el recorregut per alguns dels espais vinculats amb l’aigua.

Una de les zones més emblemàtiques del recorregut ha estat el Pont del Diable, l’aqüeducte que abastia l’antiga Tàrraco de l’aigua del Francolí. Per seguir la seva vinculació amb el dia de l’aigua, els participants han completat el recorregut per la llera del riu tarragoní.

A la caminada, organitzada pel Patronat Municipal d’Esports i amb un recorregut de 12 quilòmetres, hi ha participat diverses autoritats com la consellera d’Esports, Elisa Vedrina; el conseller de Presidència, José Luis Martín; i el gerent d’Ematsa, Daniel Milan.

L’èxit de participació, que va obligar a reobrir les inscripcions fins a sobrepassar les 550, ha estat possible gràcies a una trentena de voluntaris. Aquests han estat encarregats de repartir avituallaments entre els caminants, que en tornar a arribar a la plaça Verdaguer han gaudit d’un refresc i s’han emportat obsequis dels patrocinadors.

Moment de la sortida des de la plaça Verdaguer.

La caminada del dia de l'aigua reuneix més de 550 personesCedida

tracking