Diari Més

Tarragona formarà part de la marca de Destí turístic segur

Aquestes ciutats són de les 15 més segures d'Espanya

Alguns dels assistents a la reunió.

Tarragona formarà part de la marca de Destí turístic segurEfe

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Representants de les quinze ciutats espanyoles declarades patrimoni de la humanitat per la Unesco, entre elles Tarragona, han aprovat avui durant la presentació del seu pla estratègic fins al 2019 un projecte per desenvolupar la marca Destí turístic segur.

La trobada ha tingut lloc a Alcalá de Henares (Madrid), una de les ciutats espanyoles patrimoni de la humanitat juntament amb Àvila, Baeza (Jaén), Càceres, Còrdova, Conca, Eivissa, Mèrida, Salamanca, Sant Cristòfol de la Laguna (Santa Cruz de Tenerife), Santiago de Compostel·la, Segòvia, Toledo i Úbeda (Jaén).

La presidenta del Grup Ciutats Patrimoni de la Humanitat d'Espanya, Elena Nevado, que a més és alcaldessa de Càceres, ha destacat a l'assemblea general d'aquest òrgan que les 15 ciutats figuren «entre les més segures d'Espanya».

Per això, ha defensat la necessitat de «vendre com a valor la seguretat a l'hora de viatjar a les mateixes», segons ha informat l'Ajuntament d'Alcalá de Henares en una nota de premsa.

Els alcaldes i regidors de Turisme de les 15 ciutats que han assistit a la reunió han definit el pla estratègic fins al 2019, que pretén implicar els ciutadans «en el desenvolupament de projectes que defensin i protegeixin els cascos històrics» d'aquests enclavaments.

tracking