Diari Més

Política

Jose Luis Ayllón vol que «Catalunya deixi de perdre el temps» amb el Procés

El Diputat per Barcelona presenta la ponència per al XIV Congrés del PPC

Ayllón, amb els representants populars a Tarragona.

Jose Luis Ayllón vol que «Catalunya deixi de perdre el temps» amb el ProcésCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Jose Luis Ayllón va presentar, a Tarragona, la ponència política per al Congrés Autonòmic del Partit Popular, que es durà a terme el 25 i 26 de març a l’Hospitalet de Llobregat. El diputat popular va ser present a Tarragona, on va fer públic el seu discurs de cara al XIV Congrés del PPC, destinat a evitar les «pèrdues de temps» de Catalunya.

Diputat al Parlament per Barcelona, Ayllón es va mostrar molt crític amb el Procés, argumentant que «està esgotat i ha estat esgotador per a la societat i el donem per acabat». Amb la seva ponència, pretén iniciar una nova etapa per als populars catalans, en la que la política centralista serveixi per abandonar «el full de ruta independentista» i, així, donar pas «a una agenda de desenvolupament de Catalunya, retornant als punts d’unió i treballant per un futur millor».

Ayllón va posar èmfasi en el fet que moltes institucions catalanes només han treballat per a la independència i, per tant, per un petit segment de la població catalana. Per al coordinador de la ponència, és vital recuperar aquestes institucions i treballar amb «polítiques que solucionin els problemes» dels catalans i catalanes. La proposta d’Ayllón és una nova agenda política per tal d’evitar que «Catalunya continuï perdent el temps». Entre els temes que s’inclouen en aquesta agenda en destaquen l’economia i el finançament, les infraestructures o una «regeneració democràtica» vital des del punt de vista dels populars.

tracking