Diari Més

Municipal

Un total de 550 persones participaran en la caminada del Dia Mundial de l'Aigua

L’itinerari recorrerà diferents punts de la ruta de l’aigua de la ciutat

El sistema d'il·luminació del Pont del Diable està espatllat per una acció vandàlica.

El Pont del Diable queda a les fosques per culpa del vandalismeCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Unes 550 persones prendran part, el proper diumenge 19 de març, de la tradicional caminada popular que el Patronat Municipal d’Esports organitza el mes de març. En aquesta edició la cursa recorrerà per primera vegada alguns dels espais de Tarragona vinculats amb l’aigua, ja que coincideix amb el Dia Mundial de l’Aigua. Els participants no han hagut d’abonar cap import per realitzar la cursa gràcies a la incorporació d’EMATSA com a coorganitzador.

La sortida es farà a les 9 h des de la plaça Verdaguer, punt d’inici i final de l’itinerari. El recorregut, de gairebé 12 quilòmetres passarà, a través de camins que formen part de la ruta de l’aigua, per punts com l’Oliva, el Pont del Diable i la llera del Francolí.

Una trentena de voluntaris es distribuiran pel recorregut per actuar com a guies i atendre les necessitats dels caminants. En arribar a la plaça Verdaguer s’oferirà un avituallament amb queviures i refresc, a banda d’una motxilla com a obsequi. Ruzafa, Automatic Tarraco i l'Agrupació de Voluntaris de Protecció Civil també col·laboren amb la caminada.

tracking