Diari Més

Municipal

Tres denuncies per consum d'alcohol i dues per orinar a la via pública a Tarragona

També s'ha obert una diligència a un conductor per donar positu en la prova d'alcoholèmia després de saltar-se un semàfor en vermell

Imatge d'arxiu d'un agent de la Guàrdia Urbana de Tarragona.

La Guàrdia Urbana ampliarà en 25 places la seva plantilla en mig anyCristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Guàrdia Urbana ha realitzat, la mitjanit d’aquest divendres, un dispositiu de prevenció de consum de begudes alcohòliques a la via pública i control de l’oci. El dispositiu s’ha dut a terme en diversos punts de la ciutat relacionats amb el consum d’alcohol, substàncies estupefaents i molèsties a la via pública amb comportaments incívics.

Una dotació de paisà ha realitzat un recorregut pels voltants del Parc Saavedra, Sala Zero, Palau de Congressos i locals d’oci nocturn de la Rambla Vella. En aquest dispositiu s’han identificat 17 persones, mentre que s’han realitzat diverses denúncies. Tres han estat per consum d’alcohol a la via pública, dues per tinença i 1 per consum d’estupefaents, a més de dues denúncies més per orinar a la via pública. També s’ha obert una diligència contra la seguretat del trànsit a un conductor que va donar positiu després de saltar-se un semàfor en vermell.

tracking